Viktor Vendégház - Információ: +36-70-429-8739

Viktor Vendégház

4561 Baktalórántháza Vasút út 49.

A vendégház egész évben a kedves vendégek rendelkezésére áll. Maximum 12 fő elszállásolását tudjuk biztosítani. Három kétágyas és két háromágyas szobát tudunk biztosítani, amelyek igény szerint még tovább pótágyazhatóak. Szabadtéri főzési, sportolási lehetőségek (kialakított futballpálya), valamint a gyerekek részére játszótér áll rendelkezésre.

Baktalórántháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye geometriai középpontjában, a Nyírség középső részén helyezkedik el. A jelenlegi település két kis község – a déli fekvésű Nyírbakta és az északi Lórántháza – egybeépítésével alakult ki. Közigazgatási egyesítésére 1931. január 1-jén került sor, a Magyar Királyi Belügyminisztérium rendelete az egyesített község nevét a Baktalórántháza névben állapította meg.

A Nyíregyházáról induló 41-es főútról kevesen tudják, hogy Kelet – Magyarország első kertészetileg is megtervezett útja, ahol az év minden szakában található valamilyen virágzó vagy zöldellő fa, bokor. Változatosak a fafajok, sok az örökzöld, amelyek télen is változatossá teszik az elénk táruló látványt.

Nyíregyházától Vásárosnaményig  úgy autózhatunk, hogy szinte végig egy kertben érezhetjük magunkat. A 41-es számú fő úton – amely az Ukrán és Román határhoz vezet el-  27 km-es autózást követően elérjük a legszebb szabolcsi tájat a baktalórántházi erdőt.

A vendégház  nem csak egy szálláshely, vagy egy egyszerű vendéglátóegység. Központ, ahonnan el lehet indulni kisebb-nagyobb felfedező útra, ugyanis Baktalórántháza és környéke sok szépséget és érdekességet rejt magában.

Jöjjön el hozzánk, legyen a vendégünk!

 

Árlista

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Kérje egyedi árajánlatunkat,érdeklődjön kedvezményeinkről.

 

Elérhetőség:

Telefon: 06 70/429-8739

Küldjön e-mailt nekünk!