Szállás foglalás, információ:

Szálláshelyünk Baktalórántházán

Image
Baktalórántházi erdő a szálláshelyünk közelében
Jellegzetes cserje - Kecskerágó
Bemutatkozunk

Szálláshelyünk egész évben várja a kedves vendégeit

 

Baktalórántháza Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye geometriai középpontjában, a Nyírség középső részén helyezkedik el. A jelenlegi település két kis község – a déli fekvésű Nyírbakta és az északi Lórántháza – egybeépítésével alakult ki. Közigazgatási egyesítésére 1931. január 1-jén került sor, a Magyar Királyi Belügyminisztérium rendelete az egyesített község nevét a Baktalórántháza névben állapította meg.

A Nyíregyházáról induló 41-es főútról kevesen tudják, hogy Kelet – Magyarország első kertészetileg is megtervezett útja, ahol az év minden szakában található valamilyen virágzó vagy zöldellő fa, bokor. Változatosak a fafajok, sok az örökzöld, amelyek télen is változatossá teszik az elénk táruló látványt.

 

A Nyíregyházáról induló 41-es főútról

kevesen tudják, hogy Kelet – Magyarország első kertészetileg is megtervezett útja, ahol az év minden szakában található valamilyen virágzó vagy zöldellő fa, bokor. Változatosak a fafajok, sok az örökzöld, amelyek télen is változatossá teszik az elénk táruló látványt.

Nyíregyházától Vásárosnaményig úgy autózhatunk, hogy szinte végig egy kertben érezhetjük magunkat. A 41-es számú fő úton – amely az Ukrán és Román határhoz vezet el- 27 km-es autózást követően elérjük a legszebb szabolcsi tájat a baktalórántházi erdőt.

Baktalórántháza fenyves erdős rész

A vendégházunk nem csak egy szálláshely,

vagy egy egyszerű vendéglátóegység. Központ, ahonnan el lehet indulni kisebb-nagyobb felfedező útra, ugyanis Baktalórántháza és környéke sok szépséget és érdekességet rejt magában.

Jöjjön el hozzánk, legyen a vendégünk!